Skip to main content
search

Αξιολογήσεις

Αλεξάνδρα Καρακώστα
Αλεξάνδρα Καρακώστα
18/01/2024
Δεν υπάρχουν λόγια για αυτόν τον γιατρό. Πρωτα από όλα είναι ένας καλός και ευγενικός άνθρωπος. Στην περιπέτεια που πέρασα είδα αρκετούς χειρούργους μέχρι να καταλήξω στον κύριο Σακοράφα, στον οποίο με κέρδισε η ευγένεια του, η εμπειρία και το ήθος του. Έκανα το χειρουργείο μου την περασμένη εβδομάδα χωρίς καμία επιπλοκή, μιλούσα αμέσως μετά το χειρουργείο ολικης αφαιρεσης θυροειδους χωρίς κανένα πρόβλημα. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
Maria Machaira
Maria Machaira
17/01/2024
Όλες οι αξιολογήσεις που διάβασα για τον κύριο Σακοράφα στο google, είναι πέρα για πέρα αληθινές!!! Εξαίρετος άνθρωπος και επιστήμονας, καθησυχαστικός, ήρεμος, γλυκός! Από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Με χειρούργησε πριν από δέκα ημέρες, στο Ευγενίδιο Θεραπευτήριο (αφαίρεση θυρεοειδούς) και όλα πήγανε περίφημα! Όλη η ομάδα του επίσης υπήρξε ευγενική, καθησυχαστική, παρηγορητική και αποτελεσματική! Όλα έγιναν σύμφωνα με το πρόγραμμα, όπως είχανε σχεδιαστεί από τον κύριο Σακοράφα, χωρίς καθυστερήσεις και ταλαιπωρία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας! Κύριε Σακοράφα να σας έχει ο Θεός πάντα καλά να προφέρετε στους ανθρώπους την υγειά τους!
Βασιλησ Πουλοσ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΥΛΟΣ
16/01/2024
Λέγομαι Κλήμη Σοφία- Ευγενία,κ θέλω τόσο πολύ να ευχαριστήσω αυτόν τον υπέροχο κ λαμπρό επιστήμονα, που εκτός που με βοήθησε ιατρικά γιατί με χειρούργησε για ολική θυρεοειδεκτομή , λίγο πριν το χειρουργείο βρέθηκε κι ένα αδένωμα ,το οποίο ήταν σε πολύ δύσκολη θέση. Αυτό λοιπόν το αδένωμα βρέθηκε στο εξειδικευμένο εργαστήριο υπερήχων στο Ευγενίδιο. Η ανεύρεση του αδενώματος ήταν πολύ δύσκολη λόγω της αρκετά σε βάθος θέσης, και καλυπτόταν από δεξιό παλίνδρομο λαρυγγικό νεύρο ,που υπάρχει στην πρόσθια επιφάνεια του αδενώματος. Φυσικά τον ταλαιπώρησα με το παραπάνω , όμως εκτός από εξαίρετος επιστήμονας είναι κ υπέροχος άνθρωπος ,κι αυτό λέει τα πάντα . Προσωπικά για μένα ήταν άγγελος καλοσύνης, κ μ εντυπωσίασε πολύ για το πόσο τίμιος, κι ανθρώπινος χωρίς έπαρση . και με τόση καλοσύνη χαρακτήρας είναι. Επίσης ήθελα να ευχαριστήσω γενικά το team των συνεργατών του ,κι ειδικά κ την αναισθησιολόγο κ Στρανομύτη που ήταν από τα λίγα χειρουργεία που μετά δεν ήμουν χάλια μετά τη νάρκωση. Επίσης ήθελα να ευχαριστήσω και την ενδροκρινολόγο μου Κωνστάντουρα Οδύσεια που με σύστησε ..
Χαρησ Μανησ
ΧΑΡΗΣ ΜΑΝΗΣ
16/01/2024
Πολύ καλός γιατρός όπως και η αναισθησιολογος. Προσιτοί και οι δύο. Σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφάλεια. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Το ίδιο απόγευμα μετά την αφαίρεση θυρεοειδους έφαγα κανονικά. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Θεοδωρος Κολλιας
Θεοδωρος Κολλιας
15/01/2024
Ο κ.Σακοραφας είναι εξαιρετικος γιατρος. Ανθρωπος, ευγενικός με κατανόηση σε ενημερώνη ώστε να σου φύγει κάθε αμφιβολία και φόβος. Χειρουργηθηκα στο Ευγενιδιο θεραπευτηριο στις 5/1/2024 πηγαν όλα καλά, ολική αφαίρεση θυρεοειδούς. Εξερετική ήταν επίσης και η κ. Στρανομιτη καθώς και το προσωπικό του νοσοκομείου. Γιατρε σας ευχαριστώ πολύ για ότι κάνατε για μένα και σας εύχομαι υγεία και καλή χρονιά.
Vicky Velesioti
Vicky Velesioti
10/01/2024
Λαμπρός επιστήμονας μα ακόμα περισσότερο υπέροχος άνθρωπος. Από την πρώτη στιγμή μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη. Μέσα στην αγωνία μου για την έκβαση της ασθενείας μου ένιωθα ασφάλεια. Και πράγματι ήμουν στα καλύτερα χέρια! Ενάμιση χρόνο μετά το χειρουργείο και όλα βαίνουν καλώς! Ούτε επιπλοκές, ούτε υποτροπιασεις. Σας ευχαριστώ θερμά για όλα και σας εύχομαι υγεία ώστε να χειρουργηται και να θεραπεύεται όσους σας χρειάζονται.
Σοφια Γρισπου
Σοφια Γρισπου
06/01/2024
Χειρουργηθηκα στο Ευγενιδειο στις 3-01-24 από τον κύριο Γεώργιο Σακοράφα, ολικη θυρεοειδεκτομη για οζο. Πάνω από όλα θέλω να τονίσω ότι είναι ένας καταπληκτικός ανθρωπος, πάρα πολύ ευγενικός, κατάτοπιστικος, το χειρουργείο έγινε πολύ άμεσα, το νοσηλευτικό προσωπικό ήταν εξαιρετικό, η κυρία Στρατονομιτη εξαιρετική επίσης η, όλα πήγαν πολύ καλά, εύχομαι υγεία σε όλους και ευχαριστώ από καρδιάς τον κύριο Σακοράφα!!!!
Kethom 11
Kethom 11
04/01/2024
Ένας παρά πολύ καλος άνθρωπος και μετά χειρουργός,σε όλη την διαδικασία ήταν δίπλα μας και μετά απ το χειρουργείο ότι έχω χρειαστεί με έχει βοηθησει και πάντα είναι εκεί…!!
Eirini Konsta
eirini konsta
01/01/2024
Καθησυχαστικός και εξαιρετικός χειρουργός! Τον ευχαριστώ πολύ καθώς και την αναισθησιολόγο κ. Στρανομίτη! Και οι δύο είναι εξαιρετικοί επιστήμονες! Ο,τι και να πει κάποιος είναι λίγο για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον ασθενή κ τον κάνουν να νιώθει ασφάλεια!!Τους ευχαριστώ θερμά!!!
Joanna Pappa
Joanna Pappa
30/12/2023
Χειρουργήθηκα στις 15/12 στο Ευγενίδειο νοσοκομείο από τον εξαιρετικό γιατρό κ. Σακοράφα και την ομάδα του. Θα ήθελα να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ καθώς δεν ένιωσα καθόλου άγχος πριν και μετά την επέμβαση και ο κ. Σακοράφας ήταν πολύ καθησυχαστικός μαζί μου από την πρώτη στιγμή! Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω και την αναισθησιολόγο κα. Στρανομίτη για την φροντίδα της καθόλη την διάρκεια της παραμονής μου στο νοσοκομείο! Συνεχίστε το πολύτιμο έργο σας! Ιωάννα Παππά

Αριθμοί Επεμβάσεων έως 31/12/23

3165

Θυρεοειδεκτομές

656

Λεμφαδενικοί Καθαρισμοί

404

Παραθυρεοειδεκτομές
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ